Ronald 40 jaar lid van Spivo

Op dinsdag 17 september was Ronald officieel 40 jaar lid van Volleybalvereniging Spivo. Het bestuur vond dit een mooi moment om hem in het zonnetje te zetten en de ALV op 25 september was daar eigenlijk het geschikte moment voor. “Ronald is daar toch altijd bij”. Maar geheel tegen de verwachting en traditie in, is hij daar dit keer niet bij aanwezig. Daarom werd hij uiteindelijk in het bijzijn van zijn huidige team heren 2, zijn dames 3 en heren 1 op een trainingsavond in de spotlight gezet.

 

Ronald heeft in zijn 40 jaar bij Spivo bijna alle teams doorlopen tot en met het hoogste niveau dat Spivo ooit met de herentak behaald heeft: Tweede divisie met heren 1. Hij was niet alleen actief als speler maar vervulde door de jaren heen ook verschillende andere taken binnen de vereniging. Zo was hij lid van de JC en de TC, is hij contactpersoon geweest voor de gemeente voor het inhuren van de zalen, heeft hij de redactie van het Spivo-nieuws en de Spivo nieuwsbrief gedaan en is hij nu al een flink aantal jaren trainer van dames 3.

 

Kortom, Ronald speelt niet alleen al 40 jaar bij Spivo, maar is ook altijd heel betrokken geweest bij de vereniging. Is het niet voor de schermen, dan is het wel achter de schermen. Als hij kan helpen, naast zijn drukke baan, dan zal hij het zeker niet laten.

 

Een aantal jaar geleden dacht Ronald er over om te stoppen met volleybal, maar gelukkig was de liefde voor het mooie volleybalspel te groot en is hij gebleven. Ook als trainer heeft hij gelukkig nog een jaar bijgetekend. Daar zijn wij als vereniging heel blij mee!

 

Ronald bedankt!

Op nog heel veel jaren meer.

 

 

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!