Week van de Scheidsrechter: 5 t/m 13 oktober 2024

Van zaterdag 5 oktober tot en met zondag 13 oktober 2024 zetten we onze scheidsrechters in het zonnetje tijdens de Week van de Scheidsrechter. 

Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd! Of het nu doordeweeks is of in het weekend, scheidsrechters staan altijd klaar om onze wedstrijden mogelijk te maken. Zonder hen kunnen wij geen wedstrijden spelen. 

Laat ze daarom in de Week van de Scheidsrechter weten dat je blij bent dat ze tijd vrij maken om jouw wedstrijd te fluiten. 

Zet de scheids van jullie wedstrijd in het zonnetje én behandel scheidsrechters altijd, zoals jij zelf ook graag behandeld wil worden: met respect!

Zo blijft volleybal leuk voor iedereen!

 

Laat je creativiteit de vrije loop. Koop wat lekkers of wat leuks voor de scheids. Trakteer hem of haar na de wedstrijd op een drankje of versier voor de wedstrijd de scheidsrechtersstoel van de scheidsrechter. Een rode loper uitleggen kan natuurlijk ook.

We zijn benieuwd wat jullie bedenken.

Wat je ook doet, zorg ervoor dat de scheidsrechters zich extra gewaardeerd voelen!

Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!