Niet op komen dagen als zaaldienst kan echt niet

Afgelopen zaterdag was de eerste competitiedag thuis in Den Oert. Een mooie dag metย  mooie wedstrijden en volle tribunes. So far, so good zou je zeggen. Maar toch is deze dag verre van vlekkeloos verlopen.


Er zijn namelijk 2 zaaldiensten/scheidsrechters niet op komen dagen en 1 lid heeft de zaalwacht niet vervuld zonder vervanging te regelen. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt en het kan ook echt niet! Je laat daarmee namelijk andere leden en tegenstanders in de steek.


Als lid van Spivo mag je vooral lekker ballen, maar om dat voor alle leden mogelijk te maken, zijn taken als zaaldiensten/scheidsrechters/zaalwachten noodzakelijk. ๐ƒ๐ข๐ž ๐ญ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฏ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ฐ๐ž ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ฅ๐ค๐š๐š๐ซ.

Als je ingedeeld bent voor een wedstrijd, ben jij verantwoordelijk voor die taak. Kan je niet, dan regel je zelf vervanging. Jij wil toch ook dat er bij jouw wedstrijd een scheidsrechter is?


Het niet op komen dagen levert betrokkenen een ๐›๐จ๐ž๐ญ๐ž op, maar daarmee is het probleem op de speeldag zelf niet opgelost. Op het moment dat iemand niet op komt dagen, is het heel lastig om in de zaal nog vervanging te vinden. Niemand heeft namelijk zin om een taak te verrichten en zeker niet om die last-minute van een ander over te nemen.


Zonder scheidsrechters geen wedstrijden, dat weten we allemaal, dus laten we hier ook allemaal onze verantwoordelijkheid in nemen. En laten we elkaar hier ook bij helpen. Kan jouw teamgenoot echt niet, help hem/haar dan door bijvoorbeeld te ruilen.


Levina, Romy T en Mitchel bedankt voor het last minute inspringen!!

Sponsoren

Onze sponsorenย maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen hen niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging.


Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!